Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~kärleksfullhet~

kärlek finns i händerna

 

Ömhet likaså

Hårdhet utan hjärta

Finns där också

 

Ta varligt på din nästa

Smek med kärleksfullhet

Var öm och nära 

I samförstånd och ömsinthet

 

Att älska är att röra

Det vackraste som du vet




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-07 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~