Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skål för livet!!


Sjuk igen, för resten av livet


Jag har kämpat, mått för bra

nån sjukdom måste jag tydligen alltid ha

Lycklig ändå, jag har gjort det jag vill
............Fast
hade väl hoppats kunna göra lite till

innan näsan i vädret hamnar

och jag Gud Allsmäktig famnar
.........men
Känner ändå att återbetalningen jag nu gör

inte på något sätt stör
.........och
Jag är nöjd med det livet hittills bjudit på !












Fri vers av GunBritt
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-18 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GunBritt
GunBritt