Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första man blir blind på


är ögonen, säger dom

För hur många gånger har man inte letat efter någonting

då det ligger mitt framför ens näsa

Och då man väl hittar det så skyller man på att det låg

en alldeles för nära..

Det första man blir blind på!

Ken Cassel
7/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-07 23:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så sant så...letade efter en 10-litersgryta en gång, i hela huset, flera gånger...sen stod den ju där den brukade i alla fall, fast jag inte såg den...ja, ja...
2013-03-08

  Stefanie Nerman
tyvärr ser man det alldeles för sent..
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel