Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett rim- och ord lek av ett vågat hav av skummande löften och många svävande svar i ett skum. Det skummande med Jesus. Det begripligt dåliga som försökt bli bra. Det är ju så givet genant märkligt in i varje flaskpost som apostlarna och vikings gudar slän


Änglars löften gör mig ljusrädd

Himlaljuset räds dig intill evighetens blund.
Men vi vågar dina skuggor ännu vandrande skåda.
Du är så himla oroligt skygg in i allra sista stund.
Men vi vågar komma din själ att benåda.

Vi lovar mer än din bleka tro.
Somna stilla så kärleksfullt snälla nu.
Vi lovar mer och säger oss bygga din bro.
Gå bort och ut ty det är dags för du.

Vi önskar ta dig med oss ibland bergens luft
Lita på dina tankar av oss i dina drömmar.
För du tas om hand av oss nu när livet är tufft
Lita på dina evigheter ut i våra sömmar.

Vi vet att du vill med tiden.
Att mörkret dig omfamnar i hast.
Vi vet att du med dig själv släpper våra blåsande siden
Att vi i vindar ändå vakar över din last.


/ H.C.B




Bunden vers (Rim) av H.C.B
Läst 700 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-08 17:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra.. :)
2014-04-18

    ej medlem längre
snyggt och bra rim..
2013-07-28

  Suss Petersson
Helt makalös text..otroligt.
2013-03-16

  mysing
fantastisk!!
2013-03-13

  H.C.B
Tack. Textens Änglar kommer finna din karma.
2013-03-08

  Marianne Räf
Så underbart fint skrivet!
Du är en tvättäkta poet till 100 %!
Profet! (=Professor i Poesie).
2013-03-08

  H.C.B
Tack!
2013-03-08

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B