Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var då men nu är nu


Och vad som hände då bryr jag mig inte så mycket om

för nu är det jag och du som gäller

Så bespara mig allt om dina gamla pojkvänner

så är du snäll

Och vad du än gör så jämför inte dem med mig

för det är inte så speciellt kul

För i vilket fall som helst är det nu min tur att försöka

göra dig lycklig..

Då var då men nu är nu!

Ken Cassel
8/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-08 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel