Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Gåva~

begåvning är en gåva

så liten att den helst inte ska bli upptäckt av den som bär den.....

För så fort den snillrika hjärnan upptäcker genvägar så ställs balansen på sin spets...och gåvan blir lätt en förbannelse en svaghet i själen

så ofta kastas gåvan bort

den dricks upp

slarvas iväg

förträngs och sargas svårt

kanske det är en gåva i sig att kunna leva i total ovisshet

om  begåvningens meningsfullhet 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-10 21:59



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Så sant så sant! Fina funderingar. Tål att tänkas på.
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~