Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ön...

Solen glittrar
smeker isen.
Skimrar i
öppna vakar.
Isen knakar
råmar.
Vill bli fri och
lekfullt rinnande.
Sjöbodarna stumma
betraktare.
Fiskenäten
hoprullade.
Sommarhusen
frusna
Längtar
sommaren.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-12 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får en så vacker bild...av det du skriver..
2013-03-16

  Mow Dean
jag ser bilden.
tack för att du visar den!
2013-03-13

  Siggesdotter
Det blev som ett besjälat stilleben - fiiint! Vi längtar också efter islossning, vi mänskor i kalla Norden :-)
2013-03-13

  Ninananonia VIP
Längtar jag med.. :)
2013-03-13

  Anya VIP
En tavla av svensk vårvinter. Tack för att jag får se.
2013-03-13

    ej medlem längre

Levande och vackra är dina ord
2013-03-13

  Lars Hedlin
VArmt i sinnet ...
2013-03-13

    ej medlem längre
Tack för en underbar dikt. Dina naturskildringar är bland det bästa jag vet!
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP