Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina stortjejer fyller fyra år idag... Älskar dom oändligt...


Nyss

Nyss låg ni där inbäddade
omstoppade, tillknycklade
Som små russin
alldeles skryklade

Nio månader i samma bunker
Utfodring genom direktanslutning
till moderskeppet

Nyss

Nästan som igår
bar jag er så nära man kan komma
Älskade er utan
att veta vilka ni var

Instängda
Lyckligt ovetandes om omvärlden
Fullkomligt nakna men ändå
skyddade från alla faror

Nyss

Plötsligt fanns ni bara där
Lyckan ofrånkomlig
Obeskrivbara glädjerus
som stötar genom kroppen

Genom min kropp har ni fått liv
gått från ingenting till allting
Så fanns ni bara där
som om ni alltid funnits

Nyss




Fri vers av Cherox
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-02-23 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan vara glad du!
Gud välsigne de små småttingarna :)
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Cherox