Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kosmos och den föreställningen du skrev

Jag kan inte gissa men kärleken
kanske var densamma vad vet
jag om nostalgin var bättre förr
du vet inte heller för du går
nog inte tillbaka och stannar
alla klockor med din röst




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-17 16:16



Bookmark and Share


    nånja
full av rymd!
2014-09-16

    ej medlem längre
gillar språket
äter orden
suckar belåtet

(utan att veta vad jag åt)

:)
2013-09-04

  Frostvang
wow. säger jag bara.
2013-04-27

    ej medlem längre

Tycker om denna mycket
kavat o självsäker i sin utstrålning ...
2013-03-17

    ej medlem längre
gillar tonen..
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten