Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas ni trivs nu, och jag slipper hata er

Efter två timmar i bilen
Äntligen vid havet
Stugorna, blåsipporna, horisonten

I solstolen vilande du
Som väntade den lilla
Andades, solnjutande, välbehövligt

På vägen kom ni då alltid
När vi ville njuta
Av friden, havsutsikten, saltvindarna

Du som körde gräsklipparen
Familjen som skrek
Knackade, grillosade, ropade oss

Stugorna, blåsipporna, horisonten
saknar jag
Friden, havsutsikten, saltvindarna
saknar jag
De dagar ni lämnade oss i fred
men de var få




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-17 16:22



Bookmark and Share


  walborg
En stilla explosion som delas av många många ....
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind