Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snöade en lördagsmorgon mitt i Mars


när jag tittade ut genom mitt fönster

Ett jäkla skitväder därute, märkte jag

Blåsigt och kallt

Men så tittade jag på dig

Du som fortfarande låg så vackert och sussade i sängen

Och helt plötsligt kändes hela världen

åter helt okej

trots det dåliga vädret

För i min säng så ligger det en helt underbar tjej

som jag hade legat sked till sked med

i hela natten

då jag i mina drömmar bara hade fått hålla i hatten

Henne som jag sen gav en god frukost på sängen

innan vi lite senare på kvällen

gick ut och dansade i svängen

En helt underbar dag med andra ord..

Det snöade en lördagsmorgon mitt i Mars!

Ken Cassel
18/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-18 21:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Skön morgon att vakna på...trots vädret...
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel