Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver dig

Orden mina börjar att sina och längtar efter att få höra någon annans...
gärna dina.

Jag behöver dig att sova riktigt nära, att stötta och fylla i när min röst inte riktigt vill bära.

Jag behöver din famn när jag kommer hem.
Jag behöver liv och inspiration, någon som mot mig kan argumentera för att kyssa mig passionerat sen.

Vill du ruska om mig när jag pratar i sömne, vill du sy och lappa min trasiga själ?

Du ska veta att jag behöver dig så väl.




Bunden vers (Rim) av Eponine
Läst 395 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-19 15:03



Bookmark and Share


    J. Herward


Även hos en ensamvarg, får dina ord mig att smälta..
2013-03-23

  walborg
Innerligt och ärligt till en likaledes själ
2013-03-23

    ej medlem längre
Lovely! Så borde det vara
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Eponine
Eponine