Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här vid din sida!


Tassar fram på tå

Smyger mig fram till dig bakifrån där du står och väntar

Kysser din nacke lite ödmjukt då du lär förstå

vem det är

Klockorna klämtar

För du lär känna igen att det är den som du väntar på

Den som håller dig så otroligt kär

vart du än är

Den som du nu blir glad över att han äntligen åter är här

Här vid din sida..

Ken Cassel
19/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 15:26



Bookmark and Share


  Änglaögon
Varma ögonblick, fint!
2013-03-19

    ej medlem längre
Mysiga varma ord.
2013-03-19

    ej medlem längre
Så fint skrivet till den älskade.
2013-03-19

    ej medlem längre
så fint!!
2013-03-19

  Rise Little One
Sweet poem Ken :)
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel