Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag faller i sönder inifrån utan att veta varför


Mörkrets demon



mörkrets demon träder in
skriker hur värdelös jag är

Sönder slagna knogar
sju års olycka
han hatar allt jag ser

Jag slåss

för att inte förlora
för att han inte ska vinna

Han viskar
att ingen kan rädda ett hopplöst fall

Jag kämpar

känner gång på gång
hur knäna ger vika och kroppen krampar

varje gång han försöker komma in


Men jag hatar honom
nästan lika mycket som han hatar mig.




Fri vers av eldkastare
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-19 22:37



Bookmark and Share


  Nina.H
Det är Mr Grey som hälsar på,
bli hans vän så blir livet lättare..
Bra skrivet med med kraft och djup!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare