Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~lycka~

våga dröm

Ha framtidstro

När stegen är tunga och du bränt varje bro

 

Tänk på

Att ju mindre du släpar på

Desto lättare är det att släppa

När drömmens realitet knackar på

Släpp all oro som tynger så

 

Våga dröm

På natten,i gryning och dag

Tro på en vackert lycklig vardag

 

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-20 10:12



Bookmark and Share


  aol
ja tror man så är man lycklig,
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~