Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Kvarnen



Sju vita vetekorn
ska läggas i kvarnen
och kvarnen ska dras
och stenen ska dras
sju varv motsols
sju satskrik ska höras
sju små spädbarn

sju varv
och alla dina kommande barn
ska skrika i gryningen

sen kommer bäcken porla
och du kommer aldrig
se din skugga igen











Prosa (Fabel/Saga) av Tyko
Läst 237 gånger
Publicerad 2013-03-21 02:03



Bookmark and Share


    tehdog
http://open.spotify.com/track/6LGCmTs8GTegIdEqlZxJQT

2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko