Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en kvinna och jag är en man


Och det här är så mycket mer än en lek

För jag kan få dig att må så bra

Få dig att skratta och känna dig så lyckligt glad

Så bra som du bara kan

Men så är jag ju också en riktig gentleman

Men för att det ska fungera måste du ju först ge mig

en liten chans

Så får jag lov du sköna, till kvällens första dans?

Du är en kvinna och jag är en man!

Ken Cassel
22/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-22 02:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel