Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~vårfru~

än fjättras sjöns svallande bölj

Av tyst knarrande vitt is

Men under täcket knakar

Plumsar sjunger vattnet

 

Barytonen brölar i djupet

Strömflickan fnissar i vårbäcken

 

 

Men än är vattnet stilla

I ett leende av vinterdag




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-27 15:50



Bookmark and Share


  Piann VIP
Fin dikt
2013-03-27

  Stefan Albrektsson
Ah, tycker om. Jag gillar de ovanliga ordböjningarna och ordföljderna som gör detta till en underbar text.
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~