Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till, enligt mig, en av världens mest begåvade författare. J.R.R Tolkien.


Tinúviel

Dansande skugga
under månens midnattsljus
bland vissnande gräs
i Esgauldins skog

skymningens dotter

genomträngande och hjärtskärande var hennes sång
hon fick fruset vatten att smälta

förlovad med skogen och dess dunkel
klädd i en skrud, vitare än den vitaste duva
vackrare än solen, vackrare än månen

gryningens dotter


Lúthien Näktergal
nattens dotter
en dansande dimma i natten.




Fri vers av Mist
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-29 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar hyllning med vackra och väl valda ord.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mist