Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föddes i ensamhet

om du hotar med att lämna mig ensam
gör du mig inget illa
för ensamhet har varit min bästa vän
sen jag blev erbjuden livet
tro mig
du har inget för
att jävlas med ensamma mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-28 20:34



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En variaton på temat; o lika bra! Applåd!
2013-03-29

  anits VIP
igenkännande och bra skaldat
2013-03-28

    ej medlem längre
Ensamme mike fattar vad du menar.
2013-03-28

    ej medlem längre
Enamme mike fattar vad du menar.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling