Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är jag

du hotar mig om ensamhet
vilket drabbar mig i en evighet
att du hotar om ensamhet
är inget som stör mig
för jag föddes ensam
och så ska jag också dö




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-28 21:02



Bookmark and Share


    lenakarin
Sant, smärtsamt.
Men inget skämt;
"When one door is closed, many moore is opened"
2013-03-31

  Bo Himmelsbåge
Ja, den existensiella ensamheten får vi alla kämpa med! Den finns där, oberoende om någon hotar med detta! För hon är lika ensam hon! Du sätter fingret på en öm o viktig punkt! Vår uppgift är att minska varandras ensamhet o inte att öka den!
2013-03-29

  anits VIP
En mycket stark och viktig text
bra skaldat
2013-03-28

  Eva Langrath VIP
Mycket viktig text och jag tycker om båda varianterna som du skrivit på samma tema.
2013-03-28

    ej medlem längre
Jag är så jävla ensam att jag måste be om ursäkt-för att jag tycker din text är viktig!

Men jag gör det ändå!

Tycker din text är viktig.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling