Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadestånd

serpentiner frodas
du lyser
har världen fallit samman
du myser
kanske rispar jag ytan
du fryser
är jag berusad
du fnyser
är jag galen

du sårar




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling