Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons

vill du
stoppa
min ensamhet
så är du
hjälten
i mitt liv
du kommer
att belönas
leva gott
och krönas
till kung
gud
eller drottning
du kan bli
mitt allt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-29 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej denna kontaktannons lockar inte.
Har aldrig tänt på dörrmattor.
2013-09-03

  Schizooliza
Skenande ensamhet, en stilla vädjan. Vem har inte gjort det säg. Tror dig! Värme:)
2013-04-06

    lenakarin
Allas tanke väl formulerat.
"Älska mig o jag ska ge dig allt"
2013-03-31

  Bo Himmelsbåge
Lösningen finns inom dig själv, min vän. Genom att GE Kärlek till andra, UTAN att förvänta dig något tillbaka, så får både DU och ANDRA mycket Kärlek! KÄRLEK är nämligen att GE inte att FÅ! Pröva gärna denna lösning på ditt dilemma! kram Bosse
2013-03-29

  M M Mannheim VIP
Fyndigt....har du satt in den?
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling