Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Än en gång har jag fått höra
vilket misstag jag varit,
Än en gång får jag höra hur
jag förstört hennes framtid.
Än en gång får jag höra hur otacksam jag är.

Trots att hon ser hur olycklig jag också är,
trots att hon vet att jag också lever i misär.
Trots att hon vet att jag försöker mitt bästa.

Jag försöker...vill inte vara ett misstag.
Jag försöker...vill inte vara misslyckad.

Om du tittar på mig, om du verkligen tittar på mig,
så är det försent att ångra allt det där,
jag finns ju redan här.
Min själ är så sorgsen, för jag har inget hem.
Mamma jag behöver dig,
Mamma jag älskar dig...

© Brown
Copyright 1999




Fri vers av Lene
Läst 1164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-08-13 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet