Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

andas in

























andas





































ut




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 237 gånger
Publicerad 2013-04-01 16:33



Bookmark and Share


  H.C.B
då har du ju inte provat detta med tinnitus,


Testa, det är du värd
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson