Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig...

jag hatar dig, du förstår inte.
jag avskyr ditt sätt att tala till mig.
jag hatar dig, jag hatar dig.
du får mig att känna mig värdelös.
jag kämpar och kämpar,
men du ser inte.
jag gör allt för dig, men du uppskattar ingenting.
jag betyder ingenting för dig.
jag är bara ditt tillfälliga, tills du hittar någonting bättre.
så får du mig att känna.
jag önskar jag kunde säga till dig hur mycket jag hatar dig.
men jag kan inte... jag är för svag.
mitt hjärta vill inte som min hjärna.
jag vet att jag är smartare än du.
trots att du får mig att känna mig som om jag inte kunde någonting.
jag vet att jag kan packa och dra och bara lämna dig,
men det är något som hindrar mig.
du sårar mig.
öppna ögonen och se.
imorgon kanske jag inte finns kvar.
din envishet driver mig långt bort ifrån dig.
fan vad jag önskar att kunde, att jag bara kunde dra.
utan att se tillbaka, utan ett knyst.
sen skulle du ångra dig.
du skulle ångra allt du sagt till mig.
du skulle ångra att du låtit mig gå.
du skulle ångra att jag inte finns kvar.

© Brown
Copyright 2004-08-13




Fri vers av Lene
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-13 16:12



Bookmark and Share


    sockerdricka
Jag känner verkligen känslan, bra skrivet! :)
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet