Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig


Men om du inte älskar mig

Vad ska jag då göra med all den här kärleken

Kasta den på soptippen?

Gräva ner den någonstans eftersom jag på dig

ändå inte har någon chans

Och om du nu tror att det är så lätt kan du väl visa mig

hur man gör

så att jag åter kan få mitt liv i balans

För att inte få sin kärlek besvarad är ingen dans

Tar sin lilla tid att åter komma till sans...

Ken Cassel
¼-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-01 20:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
Oj, det är inte så lätt verkligen :(
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel