Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter vetenskapen

Foton
som placerats på åkrar för att mäta
en känsla av oändlighet
på samma gång
eftersom den är splittrad

Vetenskapen
dina projekt
jag intresserar mej för
att se världen tydligare
eller
att just antyda ett irrationellt världsallt
där en diabildsprojektor visar
sina inre organ




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-02 07:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Intressant o tankeväckande
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson