Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

döljer du något
svarar du nej
döljer du inget
svarar du nej
därför frågar jag inte
då ditt nej oavsett innebörd
blir bensin du vattnar elden med




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-03 12:45



Bookmark and Share


  Schizooliza
Precis så ja kan det vara. Då blir vakumtystnaden nästan bättre...du satte fingret på punkten, kort o klart. Fint.
2013-04-06

  HQ
Ah! Snyggt, sant, rakt!
Också ett sätt att förhala skogsbränder.
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling