Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråttom


Jag såg dig skymta bakom en disk

I dina ögon fanns en tomhet en känsla av olycka

Tror inte ens du märkte mig när jag susade förbi

Kunde känna en skuld att jag inte sa något just då

Nästa gång vi ses då har jag glömt det




Fri vers av R Michael H
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H