Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

det ljusnar
till din stora förtjusning
dagen vaknar
och öppnar långsamt sina ögon
för att se dig
du skiner upp av uppmärksamheten
gör ditt yttersta
för att imponera på dagen
det lyser om dig
du tror på att du kan fånga den
himlen hänger harmoniskt stilla
ger dig sin ljusblåa orörda duk
att göra vad du vill med
dagen är din
du har fått den tilldelad dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-04 21:50



Bookmark and Share


  Rosen VIP
njuter av din dag...
både i öga och själ...
2013-04-06

  Schizooliza
Oj.. Den här va riktigt finfin. Tack:)
2013-04-06

  Filippa Jacobsson
Jättebra skaldat!!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling