Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möttes aldrig mera

Hur var det då
med kärleken
Inte visste jag
vad du ville

Jag hade nog sagt ja
om du frågat

Jag längtade så efter dig
det gjorde ont

som om någon
tagit tag
runt min sköra själ

nupit åt
hårt
och vridit runt

så ont var det
att inte få träffa dig

Vi kunde inte träffas
av flera skäl

Ett möte då och då

hett hett
likt Vesuvius glöd

brännheta kyssar

Vi skrattade och log

men skrattet fastnade i halsen

då du bestämde
att nu är det slut
Du orkade inte med
smygandet mera

Jag sa inget
jag ville inget

Jag sörjer dig ännu
Jag trodde ibland att
du var min trygghet

men
du blev som död för mig
Vi möttes aldrig mera




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-04 23:04



Bookmark and Share


  HelenaW
Ont, denna gjorde ont ända in i själen. När man tror att någon är ens trygghet och så var det inte så.. Starkt dikt.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP