Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


I sanning vackert

Det man jobbar med
under sena nätter och solbestulna dagar
när ljuset brunnit ut
och materialet blivit fuktskadat
Det man svettas för och lägger hela sin själ i
det man vägrar ge upp utan fortsätter att tro på
är det som i slutänden blir i sanning vackert








060207




Fri vers av Aenima
Läst 667 gånger
Publicerad 2006-02-25 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima