Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändishoppet!


Som kändis kommer han in med bröst och bringa

som en cornflakes flinga

Och sen när han dyker i från femman får han ett

kraftigt överslag då han knappast lär vinna

Och sen att halva Sveriges befolkning sitter och tittar

på detta skitprogram denna sena timma

har jag svårt för att fatta

Men det kanske är mig som det är fel på

Mig som det fattas någonting då jag bara byter kanal

och låter detta sorgliga program få försvinna

från min näthinna

Finns så mycket annat som jag hellre vill göra än att låta

detta skitprogram hela kvällen min få förstöra

För det finns då så mycket annat då som jag hellre vill

hinna med

Så det här så kallade kändishoppet lämnar jag genast ifred...

Ken Cassel
7/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel