Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smekning på inkommande


En beröring

En överföring

Och känslan den är god

För du tycker om den och vill få en till

För den var så varm och god att du nu inte kan få nog

av smekningar

ifrån den som du älskar så otroligt mycket

Kvinnan din, på våran jord

Älskling!

Sådär kan du få göra med mig varje kväll om du vill

För jag bara älskar när du tar på mig sådär

Sådär som bara du kan

Inte konstigt då att jag nu håller dig så otroligt kär

Hon svarar glatt

Ja, jag visste att du skulle tycka om mina

så magiska händer som dig tänder

hihihi..

En smekning på inkommande!

Ken Cassel
11/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-11 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel