Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ken var här


Men han kunde inte vänta längre så jag skulle hälsa till dig

att det får bli en annan gång istället

Tyvärr

För kommer man inte i tid så blir det genast lätt

en massa besvär

då den som får stå där och vänta på en annan

lätt kan bli lite tvär

Och allra helst om den nu är lite kär och vill komma iväg

dit där hon är...

Ken var här!

Ken Cassel
11/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-11 23:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat
2013-04-12

    ej medlem längre
KILROY - också (ler).
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel