Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord har många betydelser


Vädrets makter spolar kröken

Vi bestämde oss för ett partaj utan kröken.
Vädrets makter bestämde att det skulle vara en våt fest.
Sedan verkade de ändra sig och spolade nattkröken.




Prosa av Blåbärskaj
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-12 11:24



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-) så kan det gå, fyndig
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj