Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker i mitt liv kraschar..


Tur att nästan allt går att laga..

Så fort något kan gå itu, krascha och förstöras.
Tur att nästan allt går att laga även om det svider...
Jag blev våldtagen och nu förlorar jag mitt jobb för jag har ingen utbildning.


Men...då skaffar jag en utbildning.
För jag är som en docka med rund blytyngd i botten Man kan slå omkull mig men jag reser mig alltid!




Fri vers av själensfrihet
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-19 06:32



Bookmark and Share


  Maiah VIP
livets skörhet känns i din text
2013-05-19

  katastrofromantiker
Fin bild.
Åh nä det kan kännas orättvist.. som att man liksom redan fått sin beskärda del av motgångar här i livet... Tror också på att du klarar av resa dig även efter det här. Det får göra ont ett tag, det måste det få.
2013-04-20

  Yrre VIP
Klart du gör för du är ju själva livet som springer som hittar stigar som håller och du är min idol. Kram!
2013-04-19

    ej medlem längre
Du skriver med en inre fin värme!
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet