Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen utan liv lever inte


Existerar inte

Han bara finns till där

mitt ibland oss

i stunden

då morgondagens händelser är allt för avlägsna

för honom att sia om

Planera inför

Och allt det här tack vare att hans själsspegel

en gång i tiden sprack och gick i

tusen bitar

där endast småskärvorna av hans patetiska liv

nu finns kvar...

Mannen utan liv lever inte!

Ken Cassel
19/4-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-19 13:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Tycker lite synd om dom som
har det så
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel