Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

so sprach herr W


för gåtan var redan löst

upplöst i svärtan på pappret


jag vill bara säga

håll käften

för det där ljudet

INRIstandet

i sten, i papper, i mig

gör hålen större

än själen är bred



och det går inte

jag får inte

plats


men mitt i svärtan

ligger gåtans lösning


jag anar




Fri vers av fjädern
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-02-27 02:10



Bookmark and Share


    Johanna Ljunggren
Det är intressant och spännade att du börjar dikten så direkt. radavståndet blir lite förvirrande ibland men dikten tappar endå inte styrka just pågrund av ordval och ditt sätt att hugga av meningar som hade blivit klychiga om de thade fått fortsätta. Att du slutar med "jag anar" är underbart!
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

fjädern