Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F A A A N ! ! !




Fan vad jag hatar dig

Kan inte glömma dig

För att jag älskar dig

Fan vad jag saknar dig





Fri vers av zaphod
Läst 680 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-02-27 07:55



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej ja du det är precis så där det känns..
Väl skrivet
Lena
2007-06-09

  TheThinLine
Man kan känna det där ibland. Och det gör ont...
Bra skrivet.
2007-06-09

  Mandalay
Jag gillar den här. Sådär känner alla någongång tror jag.
Hursomhelst, bra formulerat. :)
2007-06-08

  Ikna
Känner igen!
2006-03-05

  Helene Månsson
Vet precis hur det är!
2006-03-01

  JMR
Visst suger kärleken????!!!!!!!!!!
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod