Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Min vän
jag tycker om
att ha dig
i min närhet

Jag känner mig
glad
tillfreds
när du
är hos mig

Du säger
du är
inte att lita på

och ändå

känns det varmt
skönt
och jag är trygg
i din närhet

Jag vill ha
och önskar att
du ville ge
mer av din närhet




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-24 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP