Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildlikt

Jag blev
hoppad sparkad stampad


Bildlikt talat

Om smällen hade varit fysisk
vore jag död nu




Fri vers (Fri form) av Mona Nordkvist VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-26 17:14



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Bra...så kan man känna
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP