Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


EN LITEN SMULA TRÖST


Den som är trosviss
den tvivlar ej på,
han skall
genom vidöppen pärleport gå.
Men den som av tvivel,
ej fann ett svar,
han skall
på den öde strand
lämnas kvar.

Men kanske ändå
är Gud så god,
att över Karons mörka flod
det finns en smal
och gänglig bro
för dem som slets
mellan tvivel och tro.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi tvivlar nog alla ibland men Gud ser till viljan.
2013-05-01

  ResenärGenomLivet
Så fint...och tröstande...
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl