Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minimerar misären maximalt


älskar när jag städar - älskar inte att städa

längtar efter att säga att jag är upptagen

på midsommarfesten som jag är ratad på

till barnens biologiska pappa

till grodan

till dem som inte älskar mig

till sår som uppsminkade dresserade självändamål

väljer mig

bjuder mig

hälsar mig välkommen!

"Vet ni inte att när ni överlämnar er som lydiga slavar under någon då är ni hans lydiga slavar, antingen under synden vilket leder till död, eller under lydnaden vilket leder till rättfärdighet?" Romarbrevet 6:16




Fri vers av Ess VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 23:17



Bookmark and Share


  aol
en stark berörande skrift,
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP