Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon kan glittra


Mina läppar kan le

Men sorgen i mitt hjärta finns det ingen som kan se

Och jag är nog inte ensam om att kunna känna så

Så sorgen är någonting som man lär sig

att leva med...

Ken Cassel
4/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 10:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det har du rätt i...
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel