Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett roligt minne poppade upp - blir nog en text av det


Caprism nr 28

 

 

Ibland tänker man så snabbt

att hjärnan inte hinner med

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-05 14:31



Bookmark and Share


  Nanna X
jo, ofta. hjärnan är ju en del av kroppen och låter därför tanken fastna i fettslyngor som Strindberg sa.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP