Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln fenix

Du sa till mig min älskling att jag va av guld

Men egentligen är det bara mitt hjärta.

Fenix bränner upp sig själv varje gång han blir gammal, men får nytt liv en ny skans.

Jag saknar dig även fast du står här mitt framför mig,

du gjorde allt för mig,

du var fågeln Fenix som får nytt liv, en ny skans,

det är du som har ett hjärta av guld.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Blodröd ros
Läst 804 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodröd ros
Blodröd ros