Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår så släppte polisen ut en kille ur häktet


efter att han har suttit häktad med fulla restriktioner

i tjugonio månader

Ingen tv, inga dagstidningar, ingen mobil, ingenting

En kille som nu säger att han har hunnit läsa

över sjuhundra böcker medan han har

hållit käften

Inte erkänt någonting

En svensk tiger, med andra ord

Och nu så har de släppt honom då han måste gå

och stämpla hos polisen varenda dag

ända tills han ska upp i hovrätten i oktober

Så en rättsskandal är nära antågande där polisen har

kört med olaglig brotts provokation

För det får de inte göra

Locka till brott och så vidare

Men ett stort grattis till honom

För välkommen ut till friheten igen...

Ken Cassel
6/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-06 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel