Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga sked med snövit

tusen svärmar av insekter, regnmoln, öknar

mellan oss, ovanför ditt huvud, bakom mina läppar

 

en urscen när jag sluter ögonen

ett vitt rum där vita gardiner fladdrar i fönstret

 

jag ligger sked med snövit under det vita duntäcket

hon viskar om en värld där ovanför

 

sjunker genom varm luft och solsken

kristalliserat ljus

 

snövits hud är så len

men hennes skönhet renare

 

natten har fallit mellan dessa fyra väggar

 

i mörkret kysser hon mig

där orden tar slut och hennes hud tar vid

 

natten har fallit mellan dessa fyra väggar

sirenerna svävar ovanför våra huvuden

 

fem små rudiment

en förvandlare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 466 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-07 11:03



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket fint diktat
2013-10-27

    ej medlem längre
galet bra
2013-10-22

    ej medlem längre
så otroligt fint.
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star